Website 2
Website

Geen gedoe met codes en een mega gebruiksvriendelijke CMS.

Informatieve websites

De sites die ik bouw zijn puur informatief, ik implementeer geen winkels of agenda's.

Hierdoor blijft de prijs behapbaar.
Handig voor een vliegende start of om jouw dienst of product te promoten.

Kosten
Ontwerp en bouwen
vanaf €500,- ex btw.
Tarief voor een website van 5 pagina's

Bij domeinnaam registratie kan je zelf een partner uitkiezen. Vaak zijn de kosten voor alleen een domeinnaam
erg laag (onder de €20,- per jaar).

De hosting en gebruik van het cms kosten bij studio-schreeuwwitje €250,- per jaar (excl btw)

Hoe ga ik te werk?

Voordat er een website gebouwd kan worden zijn er een aantal dingen die geregeld moeten worden:

Domeinnaam
Om je site ergens een plekje te geven tussen alle anderen heb je een domeinnaam nodig. Deze domeinnaam zorgt ervoor dat je gevonden kan worden zoals: www.studio-schreeuwwitje.nl. Je mag zelf je domeinnaam registreren maar ik kan dit ook voor je regelen.

Hosting
Heb je een domeinnaam? Dan regel ik de hosting. Dit is een plek op een server waar je website gebouwd kan worden. Als je de domeinnaam intypt dan verschijnt d.m.v. de hosting jouw website.

CMS
Het cms is het systeem waarin jouw website opgebouwd wordt, dit verschilt erg per aanbieder.
Zo heb je bijvoorbeeld Wordpress of Joomla. Het systeem waarin ik werk is een soort blokkensysteem. Eigenlijk kan je je site vullen met blokken, deze aanpassen en veranderen. Piece of cake!

Het ontwerp
Voordat ik begin met bouwen maak ik van 3 verschillende soorten pagina's een live-ontwerp. Hierop kunnen we samen aanpassingen doen zodat het helemaal naar wens is. Hierna zal de website op basis van deze 3 voorbeelden ingevuld worden.

Het systeem
Het systeem dat ik gebruik is mega gebruiksvriendelijk. Nadat ik de site heb ontworpen en gebouwd kan je na een kleine uitleg gelijk aan de slag om hem zelf bij te houden.

Omdat het een blokkensysteem is kan ik in het ontwerp zeker het e.e.a. aanpassen maar er zit een limiet aan hoe gek ik het kan maken. Bij bepaalde wensen moeten we kijken hoe we dit kunnen invullen maar vaak is dit allemaal haalbaar. Je kunt zoveel pagina's maken als je wilt en ik bekijk of dit gebruiksvriendelijk is voor de klanten. Zo gaan we samen uittekenen hoe we de site kunnen opbouwen in zo min mogelijk stappen. Overzicht is belangrijk!

Winkels en agenda's implementeer ik niet, ik maak enkel informatieve websites.

Voordelen
Ik werk met een closed source systeem. Dit betekent geen willekeurige (onbetrouwbare) plugins en updates waardoor je site zomaar crashed. De updates worden door het moederbedrijf zorgvuldig uitgevoerd en bij problemen heb je ook 1 contact punt (moi).
Ook zit er een database gekoppeld aan je website. Hierdoor werkt je site sneller. Ook werk je met blokken waardoor code schrijven totaal niet hoeft.

Nadelen
Doordat er niet zomaar plugins gedownload kunnen worden kan het zijn dat er wat op maat gemaakt moet worden. Ook hierbij geldt dat je het zo gek kan maken als je zelf wilt.
Niet alle (iets te gekke) ontwerpen kan ik maken in de site maar gelukkig kan er een hele hoop waardoor ik nog nooit tegen dit probleem ben aangelopen.
Als je naar een andere hosting wilt, kan dit. De site kan gedownload worden (tegen een meerprijs) en zo op een nieuwe server geplaatst worden. Echter is het aanpassen dan lastiger omdat de CMS vervalt.

Beheer en aanpassen
Ik kan ook de site voor je bijhouden. Hiervoor spreken we een maandelijks of jaarlijks bedrag af.

Samenwerken?