Logo verf 3
Logo ontwerp

De logo's die ik maak probeer ik altijd te voorzien van een knipoog. Hierdoor zal je logo flink opvallen en een lach op iemands gezicht toveren.

Mijn eigenwijze werkwijze

Wensen
Jij legt jouw wensen uit (moodboard, tekst, filmpje, hoe jij maar wilt). Dit kan op afspraak maar ook via een toegestuurd formulier.

Vragen
ik stel jou vragen om nog iets meer te weten te komen over jou, je bedrijf en je doelgroep.

Offerte en debriefing
ik geef jou een offerte met daarin een debriefing van de opdracht, na een akkoord ga ik aan de slag.

Werk aan de winkel
Nu begint het leukste gedeelte voor mij. Ik ga aan de slag met de ontwerpen en hou je nauw betrokken bij het proces. Elke "oh moet je eens kijken hoe gaaf' zal ik met je delen! En als jij het helemaal niks vindt hoor ik dat ook heel graag ;)

2 of 3 Voorstellen
Meestal krijg je 2 of 3 voorstellen. Dit jij even kan laten bezinken en voor kan leggen aan vrienden en familie. Ik verwacht niet dezelfde dag een keuze, neem je tijd!

Feedback
Jij geeft je ongezouten mening, wat vind je gaaf en wat mag weg? Zelf nog ideeën? Gooi ze maar over die schutting!

Vaak zijn er twee feedback rondes nodig om tot een gaaf ontwerp te komen, deze twee rondes zitten in het afgesproken bedrag.

Definitieve ontwerp
Zijn we beide, maar vooral jij, helemaal blij met het eindresultaat? Dan lever ik jouw logo in de volgende bestandsformaten: eps, jpg, png en svg. Ook als jij je logo in zwart-wit  wilt hebben.

Nu kan jij knallen met jouw nieuwe logo!

Samenwerken?