ALLEEN LEUKE KLANTEN 

Logo   alleen leuke klanten

Logo met een knipoog en smiley

Claudia is een vrolijk ondernemer dit moest ook absoluut in haar logo terug komen. Ze had het over smiley's, maar de standaard smiley wilde ik liever ontwijken. Toen vroeg ik Claudia of ze zelf een smiley kon tekenen aangezien ze dit vaak deed bij kleine opmerkingen. Vanuit hier heb ik het logo opgebouwd  de twee oogjes leenden zich perfect voor de twee 'LL-en' en de glimlach wordt tevens ingezet als een 'U'.

Een te gek logo met een knipoog!

Journal 4 trans

Business Journal

Ondernemen vanuit wie je bent. Jouw grootste kracht.

Binnen deze titel heeft Claudia Rietveld van Alleen Leuke Klanten al haar kennis gebundeld om andere ondernemers te helpen aan Alleen Leuke Klanten. Door persoonlijke note's en vragen over het ondernemersschap neem je je eigen bedrijf onder de loep.

Kaarten

Niks is leuker om een kaartje te ontvangen. Om haar klanten te verrassen mocht ik Claudia voorzien van twee kaarten. Hiernaast zie je voorbeeld 1. Benieuwd naar de ander?

Journal 4 met notitieblok2

Notitieblok

Soms is het starten van de week een uitdaging. Claudia wil je met dit notitieblok een stok achter de reur geven. Elke week vul je een blad in als kleine reminder wat je te doen hebt die week!